Kevätkoulutuspäivät 2/2: Ruoka ja kestävyys
Ruoka ja kestävyys; Simppeleitä, inspiroivia vinkkejä ja keinoja käyttää kasvipohjaisia tuotteita kokkailussa.
maksuton koulutus verkossa
Aika: Keskiviikko 14.4.2021 klo 18:00-19:00
Paikka: Verkkokoulutus Youtuben avulla
Kohderyhmä: Yläkoulujen kotitalousopettajat
Järjestäjä: OATLY
Koulutuslinkki: https://www.youtube.com/watch?v=4NNK5wrkWKo
”Kasvisruoka on mautonta… en tiedä mistä aloittaisin… sitä on niin vaikea valmistaa!” Kuulostaako tutulta? (Toivottavasti edes pikkuisen resonoi, sillä muuten tämän alustuksen pointti on aika kateissa…) No ainakin meille Oatlylla tämä on tuttu virsi! Tule siis keskustelemaan kanssamme muutoksesta ja sen vaikeudesta, ruoasta ja kestävyydestä – eli lempiaiheestamme! – sekä kuulemaan Kaisan ja Liisan vinkkejä kasvipohjaisempaan ruokavalioon siirtymisen tueksi.