Ajankohtaista

LOGOKILPAILU

Helsingin Kotitalousopettajat ry julistaa kilpailun uuden tunnuksen löytämiseksi yhdistykselle. Nykyinen tunnus on tehty jo vuosikymmeniä sitten. Vuosikokouksessa käydyn keskustelun perusteella yhdistyksen hallitus on tehnyt päätöksen logon uudistamisesta, jotta se paremmin kuvastaisi kotitalousopetuksen ja -opettajuuden sekä kotitalouksien moninaisuutta yhteiskunnassamme.

 

Osallistu kilpailuun ideoimalla ja suunnittelemalla yhdistykselle uusi, nykyaikainen tunnus! Tunnusta tullaan käyttämään yhdistyksen viestinnässä, asiakirjoissa, nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

 

Kilpailuaika on 1.6.-31.7.2019. Palkintona valitun tunnuksen tekijälle yhdistys tarjoaa 200 euron arvoisen vapaavalintaisen lahjakortin.

 

Kilpailukutsua saa jakaa!

 

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailuaika ja kilpailuun kutsutut
Kilpailuaika on 1.6.-31.7.2019. Kilpailuun osallistumaan ovat tervetulleita niin kuin Helsingin kotitalousopettajat ry:n jäsenet kuin kaikki muutkin kiinnostuneet.

2. Ehdotusten jättäminen
Kilpailuun osallistuvat vedokset perusteluineen tulee lähettää 31.7.2019 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Vedoksesta voidaan muokata yhdessä lopullinen logoversio.
Kilpailuun liittyvät kysymykset voi lähettää yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.

3. Voittajan valinta
Logokilpailun voittajan valitsee Helsingin kotitalousopettajat ry:n hallitus. Helsingin kotitalousopettajat ry:n hallitus pidättää oikeuden olla valitsematta voittajaa, mikäli mitään vaihtoehtoa ei katsota sopivaksi uudeksi tunnukseksi.

4. Voittajaehdotuksen työstö
Voittajaehdotuksen mahdollisesta muokkaamisesta sovitaan erikseen tekijän kanssa ja siitä ei makseta erikseen. Valmiin tunnuksen tekijänoikeudet siirtyvät Helsingin kotitalousopettajat ry:lle.

5. Muuta
Helsingin kotitalousopettajat ry pidättää oikeuden muutoksiin.
Kesätauko tapahtumissa

Kukka

 

Kesätauko tapahtumissamme ajalla 1.6.-1.8.2019. Mukavaa kesää kaikille!

 

 
Mikäli sinulla on toiveita tulevien tapahtumien osalta, otathan ystävällisesti yhteyttä hallitukseen. 
 

Seuraathan ilmoitteluamme Facebookin Helsingin Kotitalousopettajat -ryhmässä sekä sähköpostitse. Mikäli et saa yhdistyksen tiedotteita sähköpostiisi, otathan yhteyttä yhdistykseen sähköpostitse helsinginkotitalousopettajat(at)gmail.com.