Tulevia tapahtumia:

 

KESÄTAUKO TAPAHTUMISSA 5.6.-1.8.2018

oluttasting7.10.2016

To 30.8.2018 Tutustuminen Pohjoismaiden suurimman kotisirkkatuottajan EntoCuben toimintaan

Vierailulla päästään näkemään kuinka kotisirkkojen tuotanto tapahtuuVierailulla päästään näkemään kuinka kotisirkkojen tuotanto tapahtuukäytännössä ja maistellaan ammattilaisten valmistamia sirkkaruoka-annoksia.

Kellonaika tarkentuu myöhemmin, myös ilmoittautumisohjeet julkaistaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. 

 

Pe 31.8.2018 klo 17 Ravintola Grön

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

 

Ke 12.9.2018 klo 17 Viinitasting

Paikka on Erottajan Kasino, osoitteessa Erottajankatu 7 A, Helsinki.

 ”Elämä on liian lyhyt tuhlataksemme sen huonoihin viineihin” toteaa viinikouluttajamme Katri Toivonen. Tule kokemaan viinitasting, jossa maistellaan luomu- ja biodynaamisesti tehtyjä ja myös vegaaneja viinejä. Mukana on kolme punaviiniä ja kaksi valkoviiniä. Samalla kuulemme tarinan jokaisen maistamamme viinin alkuperästä ja valmistuksesta. Maistelun päätteeksi saamme nauttia iranilaisesta ruoasta.

Viinimaistiaiset ja iranilainen iltapala-annos maksavat yhteensä 60,00€, josta yhdistys sponssaa puolet. Sinulle, mukana olevalle, maksu on 30,00€/hlö. 

Mukaan mahtuu 15-20 henkilöä, joten ilmoittaudu pian ja sitovasti 31.8.2018 mennessä puheenjohtajalle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Tervetuloa viinien maailmaan!

 
Ke 3.10.2018 Vierailu E. Ahlströmin esittelytilaan klo 16.30-19.00.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.


Ti 9.10.2018 Makumatka Koreaan -ruokakurssi klo 17-20.30

Uudenmaan Marttojen järjestämällä kurssilla valmistetaan herkullisia korealaisia ruokalajeja, kuten kimchiä ja naudanliha-bulgogia. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa syksyllä!

 
 
Mikäli sinulla on toiveita tulevien tapahtumien osalta, otathan ystävällisesti yhteyttä hallitukseen. 
 

 Seuraathan ilmoitteluamme Facebookin Helsingin Kotitalousopettajat -ryhmässä sekä sähköpostitse. Mikäli et saa yhdistyksen tiedotteita sähköpostiisi, otathan yhteyttä yhdistykseen sähköpostitse helsinginkotitalousopettajat(at)gmail.com.