Tulevia tapahtumia:

Kutsu Helsingin Kotitalousopettajat ry:n vuosikokoukseen ke 25.3.2021 klo 18.00

Helsingin Kotitalousopettajat ry:n vuosikokous pidetään keskiviikkona 25.3.2021 klo 18.00 Zoom-verkkokokoustyökalun avulla.
 
Paikka: Zoom-verkkokokoustyökalu/Kotitalousopettajien liitto, Snellmaninkatu 25 B 24, Helsinki. Huomioithan, että liiton toimistolla ei ole vastaanottoa varsinaisena kokouspäivänä.
 
Pyydämme osallistujia testaamaan yhteyden avaamisen viimeistään klo 17.50. Jos teknisiä ongelmia ilmenee, laita tekstiviesti Elisa Ronnulle, puh. 0405694385. Linkin kokoukseen saat ilmoittautumisen yhteydessä sihteeriltä.
 
Yhdistys tarjoaa kokouksen osallistujille kokoustarjoilut Ärräkoodin avulla. Ärräkoodilla voit lunastaa haluamasi tuotteet lähimmältä R-kioskilta, edun arvo 5,00 €. Saadaksesi Ärräkoodin tekstiviestinä ilmoitathan puhelinnumerosi ilmoittautumisen yhteydessä.
 
Ilmoittautumiset: sihteeri Elisa Ronnulle sähköpostitse elisa.rontu(at)gmail.com tai puhelimitse 040 5694385 viimeistään 21.3.2021.

Yhdistyksen vuosikokouksessa päätetään seuraavat asiat:

I Kokouksen järjestäytyminen
 1. Kokouksen avaaminen
 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri
 3. Valitaan pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat
 4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 5. Esityslistan hyväksyminen

II Varsinaiset kokousasiat
 1. Vuoden 2020 toimintakertomuksen vahvistaminen
 2. Vuoden 2020 tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen tili- ja vastuuvelvollisille
 3. Toimintasuunnitelman hyväksyminen vuodelle 2021
 4. Hallituksen puheenjohtajan ja muiden hallituksen jäsenten kokouspalkkioiden ja matkakorvausten määrääminen sekä toiminnantarkastajan palkkion määrääminen
 5. Jäsenmaksun määrääminen vuodelle 2022
 6. Talousarvion hyväksyminen vuodelle 2021
 7. Hallituksen puheenjohtajan valinta kaksivuotiskaudelle (2021-2023 vuosikokoukseen asti)
 8. Hallituksen jäsenten ja varajäsenten valinta vuodelle 2021
 9. Toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan valinta vuodelle 2021
 10. Yhdistyksen edustajien valinta Kotitalousopettajien liiton liittohallitukseen (2 varsinaista jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet).
 11. Liittokokousedustajien valinta Kotitalousopettajien liitto ry:n vuosikokoukseen 17.4.2021
 12. Muut asiat
 13. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa kokoukseen!
 
Amos Rex – Egyptin loisto -näyttely ke 17.3.2021 klo 18.30
 
Tule kokemaan pieni pala muinaista Egyptiä omalta koneeltasi – missä tahansa oletkin! Yhdistys kustantaa opastuksen jäsenilleen (90,00 €).

Etäopastuksella syvennytään tarinoiden, tunnelmien ja taustojen kautta Egyptin loisto -näyttelyyn. Opastus ei tapahdu näyttelysalissa kiertäen, vaan näyttelyyn tutustutaan kuva- ja videoesityksen avulla. Opastuksella esineitä voi tarkastella lähempää, kuin mikä museovierailulla on mahdollista! Pääset kuulemaan muun muassa muinaisen Egyptin jumalista ja faaraoista, kurkkaamaan kissamuumion sisälle sekä näyttelyn kulisseihin! Etäopastus tarjoaa tauon arkeen: se sisältää aisteja herättäviä mielikuvaharjoituksia ja virkistäviä tehtäviä. Opastuksen aikana voit kysyä kysymyksiä.

Opastuksen kesto on 45 min. Etäopastus toteutetaan Zoom-alustalla. Tietokoneella osallistuttaessa Zoomia ei tarvitse ladata vaan opastukseen voi liittyä selaimen kautta. Älypuhelimella tai tabletilla osallistumista varten kannattaa ladata ilmainen Zoom-sovellus valmiiksi laitteellesi. Etäopastusta ei saa taltioida.

Mukaan mahtuu 35 yhdistyksen jäsentä. Ilmoittautumiset 14.3. mennessä sähköpostitse Anna Elina Huoviolle, anna.huovio(at)edu.hel.fi. Linkki lähetetään lähempänä tapahtuma-ajankohtaa ilmoittautuneille. 
 

 

Esiliinoja jäsenhankintaan ja jäsenille


Vuosikokouksen päätöksellä hallitus valtuutettiin hankkimaan Helsingin Kotitalousopettajat ry:n logolla varustettuja esiliinoja. Hallitus päätti suosia suomalaista valmistajaa, ja esiliinat päätettiin tilata E. Laiho Oy:ltä. 


Esiliinoja jaetaan jäsenille tapahtumissa, 1 kpl / jäsen (nykyiset jäsenet saavat tapahtumiin osallistuessaan, ja uudet jäsenet liittymislahjana). Jäsenyys ja jäsenmaksustatus tarkistetaan kaikilta. 

          
Tietoa tapahtumien hinnoista
 
Alempi hinta yhdistyksen tapahtumiin on tarkoitettu jäsenille, jotka eivät ole palkkatyössä. Näitä ovat: opiskelijat, eläkeläiset, äitiys-, isyys- ja vanhempainlomalla olevat (palkaton aika), hoitovapaalla olevat, apurahakaudella olevat, varusmiehet tai siviilipalvelusmiehet, työttömät, vuorotteluvapaalla olevat, opintovapaalla olevat (ei palkkatuloa eikä apurahaa) TAI muusta syystä palkattomalla vapaalla olevat. 
 
Mikäli sinulla on toiveita tulevien tapahtumien osalta, otathan ystävällisesti yhteyttä hallitukseen. 
 

Seuraathan ilmoitteluamme Facebookin Helsingin Kotitalousopettajat -ryhmässä sekä sähköpostitse. Mikäli et saa yhdistyksen tiedotteita sähköpostiisi, otathan yhteyttä yhdistykseen sähköpostitse helsinginkotitalousopettajat(at)gmail.com.