Ajankohtaista

Tapahtumainfo päivittyy pian!


Logokilpailu

Helsingin Kotitalousopettajat ry julisti kilpailun uuden tunnuksen löytämiseksi yhdistykselle. Kilpailuaika oli 1.6.-31.7.2019. Yhdistyksen hallitus tutustuu parhaillaan saatuihin ehdotuksiin ja ilmoittaa osallistujille päätöksestä. 

 

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailuaika ja kilpailuun kutsutut
Kilpailuaika on 1.6.-31.7.2019. Kilpailuun osallistumaan ovat tervetulleita niin kuin Helsingin kotitalousopettajat ry:n jäsenet kuin kaikki muutkin kiinnostuneet.

2. Ehdotusten jättäminen
Kilpailuun osallistuvat vedokset perusteluineen tulee lähettää 31.7.2019 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Vedoksesta voidaan muokata yhdessä lopullinen logoversio.
Kilpailuun liittyvät kysymykset voi lähettää yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.

3. Voittajan valinta
Logokilpailun voittajan valitsee Helsingin kotitalousopettajat ry:n hallitus. Helsingin kotitalousopettajat ry:n hallitus pidättää oikeuden olla valitsematta voittajaa, mikäli mitään vaihtoehtoa ei katsota sopivaksi uudeksi tunnukseksi.

4. Voittajaehdotuksen työstö
Voittajaehdotuksen mahdollisesta muokkaamisesta sovitaan erikseen tekijän kanssa ja siitä ei makseta erikseen. Valmiin tunnuksen tekijänoikeudet siirtyvät Helsingin kotitalousopettajat ry:lle.

5. Muuta
Helsingin kotitalousopettajat ry pidättää oikeuden muutoksiin. 
Mikäli sinulla on toiveita tulevien tapahtumien osalta, otathan ystävällisesti yhteyttä hallitukseen. 
 

Seuraathan ilmoitteluamme Facebookin Helsingin Kotitalousopettajat -ryhmässä sekä sähköpostitse. Mikäli et saa yhdistyksen tiedotteita sähköpostiisi, otathan yhteyttä yhdistykseen sähköpostitse helsinginkotitalousopettajat(at)gmail.com.