Tulevia tapahtumia:

Hyvinvointikoulutus 9.12.2020: Jaksa paremmin työssä ja vapaa-ajalla - vinkkejä stressinhallintaan ja työssä jaksamiseen


Aika ja paikka: ke 9.12.2020 klo 17.00 – 18.30 etänä Teamsissa

Koulutuksen sisältö:

Tietoa stressistä ja sen vaikutuksesta
Jaksaminen poikkeustilanteessa
Stressin ja tunteiden säätely
Keinoja palautumisen tukemiseen
Käytännön vinkkejä ja harjoituksia

Koulutuksessa käydään lyhyesti läpi tietoa stressistä ja yleisistä reaktiotavoista kuormittavissa tilanteissa yleensä ja tämänhetkisessä poikkeustilanteessa. Koulutus keskittyy stressinsäätelyn ja palautumisen käytännön keinoihin, ja lisäksi tehdään myös joitain käytännön harjoituksia ja mietitään oman arjen muokkaamisen keinoja jatkossa.

Kouluttajana toimii työterveyspsykologi Emmi Nousiainen, Resilio Oy:stä. Yhdistys tarjoaa koulutuksen jäsenilleen. 

Ilmoittautumiset viimeistään su 6.12.2020 sähköpostitse osoitteeseen elisa.rontu(at)gmail.com tai puhelimitse 040 5694385. Teams-linkki ja tarkempi kutsu tapahtumaan toimitetaan sähköpostilla ilmoittautuneille ennen koulutuksen alkua.
Tervetuloa mukaan!

 

Helsingin Kotitalousopettajat ry:n ja Kopeda ry:n yhteistyötapahtuma Ma 7.12.2020 klo 17.30 alkaen 
Helsingin Kotitalousopettajat ry järjestää yhteistyössä Helsingin yliopiston kotitalousopettajaopiskelijoiden ainejärjestö Kopedan kanssa työelämätapahtuman. Verkkotapahtumassa eri tehtävissä toimivat kotitalousopettajat kertovat työstään. Tule kuulemaan uratarinoista ja työelämän mahdollisuuksista - kaikki jäsenemme ovat tervetulleita! Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa:

 

 

Esiliinoja jäsenhankintaan ja jäsenille


Vuosikokouksen päätöksellä hallitus valtuutettiin hankkimaan Helsingin Kotitalousopettajat ry:n logolla varustettuja esiliinoja. Hallitus päätti suosia suomalaista valmistajaa, ja esiliinat päätettiin tilata E. Laiho Oy:ltä. 


Esiliinoja jaetaan jäsenille tapahtumissa, 1 kpl / jäsen (nykyiset jäsenet saavat tapahtumiin osallistuessaan, ja uudet jäsenet liittymislahjana). Jäsenyys ja jäsenmaksustatus tarkistetaan kaikilta. 

          
Tietoa tapahtumien hinnoista
 
Alempi hinta yhdistyksen tapahtumiin on tarkoitettu jäsenille, jotka eivät ole palkkatyössä. Näitä ovat: opiskelijat, eläkeläiset, äitiys-, isyys- ja vanhempainlomalla olevat (palkaton aika), hoitovapaalla olevat, apurahakaudella olevat, varusmiehet tai siviilipalvelusmiehet, työttömät, vuorotteluvapaalla olevat, opintovapaalla olevat (ei palkkatuloa eikä apurahaa) TAI muusta syystä palkattomalla vapaalla olevat. 
 
Mikäli sinulla on toiveita tulevien tapahtumien osalta, otathan ystävällisesti yhteyttä hallitukseen. 
 

Seuraathan ilmoitteluamme Facebookin Helsingin Kotitalousopettajat -ryhmässä sekä sähköpostitse. Mikäli et saa yhdistyksen tiedotteita sähköpostiisi, otathan yhteyttä yhdistykseen sähköpostitse helsinginkotitalousopettajat(at)gmail.com.