Helsingin Kotitalousopettajat ry

HKO LOGO 1

Helsingin Kotitalousopettajat ry tuo yhteen koko Uudenmaan alueen kotitalousopettajat, kotitaloustieteilijät ja kotitalousopettajaopiskelijat. Yhdistyksen tarkoitus on edistää koko kotitalousalan osaamista ja toimia yhteenkuuluvuutta lisäävänä ja vertaistukea tarjoavana yhteisönä jäsenistöllemme.

Vuonna 1934 perustettu yhdistys järjestää vapaa-ajan ja ammatillisen kehittymisen mahdollistavia tapahtumia ja koulutusta jäsenistölleen sekä pitää yhteyttä toimintansa kannalta tärkeisiin järjestöihin ja muihin tahoihin. Lisäksi Helsingin Kotitalousopettajat ry tekee aloitteita alamme ja täydennyskoulutuksen kehittämiseksi. 

Tiedotamme sähköpostitse ajankohtaisista asioista, lisäksi meillä on oma ryhmä Facebookissa, Helsingin Kotitalousopettajat ry, johon voit jäsenenä liittyä. FB-ryhmässä voi jakaa tietoa tai vaikka kysellä sijaista itselleen. Tapahtumatiedot löytyvät myös verkkosivuiltamme: 

https://www.kotitalousopettajat.fi/liitto/jasenyhdistykset/helsinki/tapahtumat


Liity jäseneksi! https://www.kotitalousopettajat.fi/liitto/liity-jaseneksi


Yhdistyksen jäsenmaksun suuruus on 16 €/vuosi, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 8 €/vuosi. Yhdistyksen jäsenmaksu kerätään yhdessä Kotitalousopettajien liiton jäsenmaksun kanssa vuosittain, yhteensä 76 €/38 €.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

P.S. Muistathan ilmoittaa muuttuneet yhteystietosi: https://www.kotitalousopettajat.fi/liitto/liity-jaseneksi/jasentietojen-muutos

 

 Helsingin yhdistyksen järjestämässä täydennyskoulutuksessa kehitetyistä opetuskokonaisuuksista tehtiin e-julkaisu. Materiaali on tarkoitettu inspiroimaan opettajien työtä.

Täydennyskoulutus järjestettiin tukemaan opettajien opetussuunnitelmatyötä ja opetuksen kehittämistä uudistuneen peruskoulun opetussuunnitelman perusteiden edellyttämään suuntaan. E-julkaisun on toimittanut Hanna Kuusisaari ja opetuskokonaisuuksista kirjoittaneet täydennyskoulutukseen osallistuneet opettajat.

Voit ladata julkaisun tästä: Kohti laaja-alaista oppimista.pdf