Moduuli 2. Ruoka ja ravitsemus

OSA 1.

Asiantuntijaluento:

Sanna Vuori, Ympäristökasvatuksen johtava asiantuntija, WWF Suomi

Aihe:

Villi luonto lautasella – ruuan ympäristövaikutukset

Aikataulu:

luento ja workshop: 19.11.2020 kello 17:00–19:00

luento ja workshop: 23.11.2020 kello 18:00–20:00

luento ja workshop: 28.11.2020 kello 10:30–12:30 

Luentoon voi osallistua suorana verkossa kolmena eri päivänä (samat luennot luennoidaan kolmeen kertaan). Valitse mikä päivistä sopii sinulle tai katso nauhoite myöhemmin!

Otteita aiheesta:

”Voiko maailmaa muuttaa syömällä?”

”Ruoka – vaikuttavin arjen valinta”

Luento liittyy muun muassa Vuosisuunnitelman aiheeseen 7 (syksy)

 

Vali 600

 

OSA 2.

Asiantuntijaluento:

Inkeri Riipi, tutkija, Luonnonvarakeskus (Luke)

Aihe:

Kestävä ruokavalio - ruokavalinnoilla ja hävikin vähentämisellä konkreettisia ympäristötekoja

Aikataulu: 

luento ja workshop: 13.1.2021 kello 16:00–17:30

Luentoon voi osallistua suorana verkossa kahtena eri päivänä (samat luennot luennoidaan kahteen kertaan). Valitse kumpi päivä sopii sinulle tai katso nauhoite myöhemmin!

Otteita aiheesta:

”Kuuluko kestävään ruokavalioon liha ja entä mitä me teemme pakkauksilla”

”Paljonko taloutesi hävikkisi maksaa”

Luento liittyy muun muassa Vuosisuunnitelman aiheeseen 2 ja 3 (syksy)

alatunniste 660