Moduuli 2. Ruoka ja ravitsemus

OSA 1.

Asiantuntijaluento:

Sanna Koskinen, Ympäristökasvatuksen johtava asiantuntija, WWF Suomi

Aihe:

Villi luonto lautasella – ruuan ympäristövaikutukset

Aikataulu:

luento ja workshop: 19.11.2020 kello 17:00–19:00

luento ja workshop: 23.11.2020 kello 18:00–20:00

luento ja workshop: 28.11.2020 kello 10:30–12:30 

Luentoon voi osallistua suorana verkossa kolmena eri päivänä (samat luennot luennoidaan kolmeen kertaan). Valitse mikä päivistä sopii sinulle tai katso nauhoite myöhemmin!

Otteita aiheesta:

”Voiko maailmaa muuttaa syömällä?”

”Ruoka – vaikuttavin arjen valinta”

Luento liittyy muun muassa Vuosisuunnitelman aiheeseen 7 (syksy)

 

Vali 600

 

OSA 2.

Asiantuntijaluento:

Inkeri Riipi, tutkija, Luonnonvarakeskus (Luke) ja Hanna Hartikainen, tutkija, Luonnonvarakeskus (Luke)

Aihe:

Kestävä ruokavalio - ruokavalinnoilla ja hävikin vähentämisellä konkreettisia ympäristötekoja

Aikataulu: 

luento ja workshop: tammikuu 2021 (päivämäärä ja kellon aika ilmoitetaan myöhemmin)

luento ja workshop: tammikuu 2021 (päivämäärä ja kellon aika ilmoitetaan myöhemmin)

Luentoon voi osallistua suorana verkossa kahtena eri päivänä (samat luennot luennoidaan kahteen kertaan). Valitse kumpi päivä sopii sinulle tai katso nauhoite myöhemmin!

Otteita aiheesta:

”Kuuluko kestävään ruokavalioon liha ja entä mitä me teemme pakkauksilla”

”Paljonko taloutesi hävikkisi maksaa”

Luento liittyy muun muassa Vuosisuunnitelman aiheeseen 2 ja 3 (syksy)

alatunniste 660