Tarjolla monipuolista koulutusta kestävän ruuan teemoista!

Bmol Ruoka pineiBiologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry yhteistyökumppaneineen järjestää syksyllä monipuolisia ja laaja-alaisia, ruoka-aiheisia koulutuksia yläkoulun ja lukion eri oppiaineiden opettajille. Koulutukset sopivat aihealueiltaan ja sisällöiltään myös kotitalousopettajille.

Koulutushankkeessa järjestetään peruskoulutus neljällä eri paikkakunnalla, sekä lisäksi Helsingissä 4 syventävää koulutusta eri teemoista. Voit ilmoittautua valintasi mukaan yhteen tai useampaan koulutukseen. Täydennyskoulutusta rahoittaa Opetushallitus, joten koulutukset ovat osallistujille ilmaisia, mutta matkakulut ja ruokailu ovat omakustanteisia. 

Koulutusten taustamateriaalina käytetään syyskuussa verkkosivustona julkaistavaa Open ruoka-opasta (pysy kuulolla!).

Koulutusten aiheet, ajat ja paikat:

Toiminnallista oppimista kestävän ruuantuotannon ja kulutuksen kysymysten parissa

  • - Helsinki, pe 9.10. klo 10-16
    - Lahti, la 12.10. klo 10-16
  • - Mikkeli, ke 16.10. klo 10-16
  • - Jyväskylä, pe 25.10. klo 10-16

Ruoka mediassa 

  • - Helsinki, ma 4.11. klo 10-16

Ruoka eettisenä kysymyksenä 

  • - Helsinki, pe 22.11. klo 10-16

Ruoka ympäristökysymyksenä 

  • - Helsinki, 4.12. klo 10-16

Lue täältä lisää koulutuksista ja ilmoittaudu mukaan nyt!
https://peda.net/yhdistykset/bmol-ry/koulutus/ruokakoulutukset

Lisätietoja: 

Ilmoittautumiseen ja mahdollisiin peruutuksiin liittyvät kysymykset ja viestit: Järjestösuunnittelija Eeva Tiainen, eeva.tiainen at bmol.fi, puh. 044 92 36 588

Koulutusten sisältöön liittyvät kysymykset: Ympäristökasvatuksen asiantuntija Pinja Sipari, Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry, pinja.sipari at bmol.fi, puh. 050 461 76 78