Työnhakuilmoitus

Kotitalousopettajien liitto työskentelee kotitalousopetuksen ja -alan kehittämiseksi. Liiton tarkoituksena on luoda yhteishenkeä ja lisätä yhteenkuuluvuutta eri toimialoilla työskentelevien kotitalousopettajien ja alan ammatillisten opettajien kesken, työskennellä kotitalouden aseman edistämiseksi ja tukea jäsenyhdistystensä toimintaa sekä parantaa jäsenistön ammatillista, koulutuksellista, taloudellista ja yhteiskunnallista asemaa. Liitto toimii yhteistyössä lähialojen järjestöjen sekä ammatti- ja työmarkkinajärjestöjen kanssa. Liiton pääasiallinen tiedotuskanava on Kotitalous-verkkolehti. Jäseniä liitolla on noin 1300 ja jäsenyhdistyksiä 20 eri puolella Suomea.

KOTITALOUSOPETTAJIEN LIITTO
hakee innovatiivista ja kehittämisorientoitunutta
TOIMINNANJOHTAJAA

Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu monipuolinen ja vuorovaikutteinen yhteistyö lukuisten eri sidosryhmien kanssa. Kannat vastuun siitä, että toimintamme etenee vastuullisesti yhdistyslain, liiton sääntöjen sekä hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Tuot osaamisesi vahvasti esille ja osallistut kokonaisvaltaisesti toimintamme suunnitteluun, toteuttamiseen, seurantaan ja arviointiin. Valmistelet ja esittelet hallitukselle liittoa koskevat asiat ja vastaat hallituksen päätösten täytäntöönpanosta. Vastaat yhdessä hallituksemme kanssa myös talouden suunnittelusta ja huolehdit osaltasi talousarvion toteutumisesta. Toiminnanjohtajan vastuulla on myös käytännön taloushallinto.

Toiminnanjohtaja työskentelee ensisijaisesti liiton toimistolla Helsingin Kruununhaassa. Työnkuvasta johtuen odotamme hakijoilta myös valmiutta työskennellä iltaisin ja tarvittaessa matkustaa muualla Suomessa (esim. eri kaupungeissa järjestettävät koulutustilaisuudet, edustustehtävät ja yhteistyöpalaverit).

Tehtävä on osa-aikainen (30 tuntia/viikko) ja alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta kotitalousopettajan työstä ja/tai hyvää kotitalousalan sekä -opetuksen tuntemusta. Odotamme myös, että hakija tuntee yhdistystoiminnan ja hänellä on kokemusta yhdistyksen talouden suunnittelusta, budjetin seurannasta sekä käytännön taloushallinnosta. Kokemus lehden toimittamisesta katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot, sekä innovatiivisia ajatuksia liiton toiminnan kehittämiseksi.

Työhakemukset palkkatoiveineen toimitettava 30.11.2018 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lisätietoja:

Kotitalousopettajien liiton puheenjohtaja
Minna Vanhala 040-5539153 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toiminnanjohtaja
Aira Kuvaja 040-500 8316 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.