Kotitalousopettajien liitto suosittelee erityistä varovaisuutta kotitalousluokassa toimittaessa

Kiinasta alkuvuonna käynnistynyt uuden koronaviruksen aiheuttama COVID-19-tartuntatautiepidemia on viime päivinä osoittanut huolestuttavia merkkejä. Virus aiheuttaa influenssaa muistuttavia hengitystieoireita. Osa tartunnan saaneista voi myös saada keuhkokuumeen. Suurin osa sairastuneista saa kuitenkin nykytiedon valossa vain lieviä oireita.

Lue lisää...

Liiton kevätkoulutuspäivä on peruttu

Valtioneuvosto on antanut suosituksen, jonka mukaan yli 500 henkilön tilaisuudet pitää peruutta, ja tätä pienempienkin tapahtumien järjestämistä ja kaikkea työmatkustamista pitää vakavasti harkita.

Kotitalousopettajien liitto - Husshålsslärarnas förbund ry noudattaa suositusta ja peruuttaa 4.4.2020 Kuopiossa pidettäväksi suunnitellun Kevätkoulutuspäivän.

Lue lisää...

Kotitalousstipendi koulunsa päättäville

Kotitalousopettajien liitto - Hushållslärarnas förbund ry julistaa koulunsa päättäville 9-luokkalaisille haettavaksi Kotitalousstipendit. Stipendit rahoittaa Otavan kirjasäätiö.

otava pun

Lue lisää...

Vuoden 2019 kotitalousopettaja on Sari Hartikainen

Kuopion Minna Canthin koulun kotitalouden lehtori Sari Hartikainen on valittu vuoden 2019 kotitalousopettajaksi. Hartikainen on pidetty ja aikaansaava opettaja. Lisäksi hän on aktiivinen kotitalousalan kehittäjä ja toiminut pitkään Kuopion Kotitalousopettajat ry:n luottamustoimissa, nykyisin puheenjohtajana. Vuoden kotitalousopettajan palkitsee vuosittain Kotitalousopettajien liitto ry. Palkinnon saaja julkistettiin Educa-messuilla Helsingin Messukeskuksessa tänään, lauantaina 25.1.2020.

Lue lisää...

Kotitalousopettajien liiton Itämeridinner-Instagramhaaste

Haasta oppilaasi tai kollegasi Instagramissa ja voita Mikko "Peltsi" Peltola ja Tom Nylund kokkaamaan kotitaloustunnille!

Lue lisää...