KOTITALOUDEN VALINNAISUUS JA ARVIOINTI

Aika: keskiviikko 5.2. kello 16.30
Paikka: verkkokoulutus
Aihe: Kotitalouden arviointi

Kuvaus

Kotitalousopettajien liitto ry jatkaa pidettyä kysylytuntia, jolla koulutukset saadaan lähemmäksi jäseniä. Kyselytunti on koulutustuokio, jossa asiantuntija kertoo lyhyessä esityksessä alalle tärkeästä aiheesta arjen kannalta tärkeimmät seikat. Tämän jälkeen verkonvälityksessä esitystä seuraavien on mahdollista esittää alustajalle kysymyksiä, ja saada niihin saman tien vastauksia.

Jotta järjestötoiminnan perimmäinen luonne toteutuisi, voivat jäsenet paillisyhdistyksissään kokoontua seuraamaan yhdessä kyselytuntia, ja tavata samalla myös toisiaan. Jäsenet voivat yhtähyvin perustaa omille kouluilleen tai alueilleen "epävirallisisa" tapaamisia oamn koulun opettajien kesken, tai vaikka naapuri kunnan opettajien kanssa.

Asiantuntija

Vuoden ensimmäisen Kyselytunnin asiantuntija on Opetushallituksen opetusneuvos Marjaana Manninen. Hän kertoo jäsenistöllemme tärkeimmät asiat kotitalousopetuksen arvioinnista.

Jotta Kyselytunnin anti olisi mahdollisimman osuvaa, voivat jäsenet laittaa kysymyksiä jo ennakkoon osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittautuminen

https://www.lyyti.in/Kotitalousden_arviointi_kyselytunti_7718

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin linkki, josta kyselytuntiin voi osallistua. Linkki on henkilökohtainen, ja sillä voi osallistua vain yksi kone, eli sitä ei voi jakaa.

Lisätietoja

Jos olette persutamassa paikallista tapaamista seurataksenne Kyselytuntia, olkaa ennakkoon yhteydessä toimistoon, jotta voimme kokeilla yhteyksiä ennakkoon: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 Educa20 150x250 

Tunnus AOL

Kun liityt Kotitalousopettajien liittoon, sinusta tulee samalla myös Aineopettajaliiton jäsen. AOL panostaa laadukkaisiin ja edullisiin, opettajille suunnattuihin koulutuksiin.