Liity jäseneksi Kotitalousopettajien liittoon!


Kotitalousopettajien liitto palvelee jäsenistöään monipuolisesti.

Koulutuspäivät kokoavat liiton jäsenet useita kertoja vuodessa ajankohtaisten aiheiden äärelle. Veso -kriteerein koostetuilla koulutuspäivillä tapaat kollegoita, rakennat verkostoa oman osaamisesi tueksi ja kuulet alan asiantuntijoiden tuoreimmat terveiset.

Jäsenenä voit kääntyä toiminnanjohtajan, liiton hallituksen tai toimikuntien puoleen ja saat neuvontaa sekä opastusta mm. seuraavissa asioissa:

koulutuspaiva- koneiden ja laitteiden hankinnat
- homealtistus koulussa
- OPS- ja tuntijakoasiat
- työsuojeluasiat
- ryhmäkokoasiat
- oppimateriaalien hankinnat
- koulutusasiat
- palkkausasiat

Liiton jäsenenä saat Kotitalous-lehden neljä kertaa vuodessa kotiin kannettuna. Yhteistyökumppanit toimittavat uusinta materiaaliaan kotitalouslehden liitteenä.

Jotta saat Kotitalous-lehden, mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja muihin tapahtumiin, jäsenyhdistyksen toimintaan sekä alan ajankohtaisimman tiedon ja edunvalvonnan, liity jäseneksi Kotitalousopettajien liittoon! Jäsenyys on mahdollinen niin kotitalousopettajan koulutuksen saaneille, alan opiskelijoille sekä eläkeläisille - riippumatta siitä, missä työtehtävässä toimit. Monipuolisuus ja erilaisuus on voimamme ja rikkautemme - täydennämme toisiamme ja opimme toisiltamme.

Jokainen liiton jäsen kuuluu johonkin paikallisyhdistykseen. Katso siis jäsenyhdistyslistasta sinua lähin paikallisyhdistys, ja ilmoittaudu jäseneksi allaolevan linkin kautta.

Liiton jäsenmaksu on 60 euroa varsinaisilta jäseniltä, 30 euroa opiskelijoilta ja eläkeläisiltä. Liiton jäsenmaksun päälle tulee yhdistyksen jäsenmaksu, joka on 0 - 20 euroa.

Kun liityt Kotitalousopettajien liittoon, sinusta tulee samalla myös Aineopettajaliiton jäsen. AOL panostaa laadukkaisiin ja edullisiin, opettajille suunnattuihin koulutuksiin.

Liity jäseneksi

Jäsentietojen muutos