BF18 530x80px fi

Onkikalaa ja lähiruokaa – täydennyskoulutusta kotitalousopettajille Helsingissä 25.10.–28.11.2013 ja Tampereella 2014

Koulutus koostuu neljästä lähipäivästä, joissa asiantuntijaluentojen lisäksi tehdään itse ruokaa ja harjoitellaan esimerkiksi kalojen fileointia ja valmistetaan niistä uusia innostavia ruokalajeja. Lisäksi kurssilla tutustutaan itämeren ruokavalioon ja opitaan tekemään kotimaisista kasviksista uudella tavalla herkullista ruokaa ympäristövastuu huomioiden. Kurssilla pohditaan, miten kotitalous oppiaineena linkittyy oleellisesti ilmastovaikutuksiin, rehevöitymiseen ja elintapasairauksiin.

Lue lisää...

AOL:n juhlaseminaari lauantaina 12.10.2013

Aineopettajaliitto järjestää jäsenliittojensa jäsenille juhlaseminaarin YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA! lauantaina 12.10.2013 klo 11.00 - 15.00 ja cocktail-tilaisuuden 15.30 - 17.30 Helsingissä Arppeanumissa (Snellmanninkatu 3, 00140 Helsinki)

Lue lisää...

Sulassa Somessa - Sulautuva oppiminen tutuksi 5 op

Haluatko hyödyntää sosiaalisen median välineitä opetuksessasi?
Haluatko oppia sulautuvan oppimisen pedagogiikkaa ja toteuttaa verkkoa hyödyntävän opintojaksototeutuksen?

Lue lisää...

Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenian järjestämää koulutusta

Maailma lautasella - muuttuva kotitalousopetus ja ruokakulttuuri

Helsingissä syyskuusta 2013 alkaen ja Oulussa maaliskuussa 2014

Lue lisää...