Kotitalousopettajien Lihapäivä 6.6.2018

Salvia pekonipihvi 1 Antti HallakorpiVoiko suomalaisen lihan laadun ja turvallisuuden nähdä ja maistaa?

6.6.2018 klo 9.00-15.30
Kilta-sali, Lapinrinne 1, 00180 Helsinki

 

Sitovat ilmoittautumiset 14.5.2018 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lähetämme ilmoittautuneille lopullisen ohjelman ja kulkuohjeet vahvistusilmoituksen yhteydessä.

 

Ohjelma

9.00

Aamukahvi

9.30

Tervetuloa
Toiminnanjohtaja Riitta Stirkkinen, Lihatiedotus

9.45

Suomalaisen lihantuotannon vahvuudet
Johtaja Marjatta Rahkio, Elintarviketurvallisuusvirasto Evira

Suomessa possuja osataan kasvattaa täysin ilman antibiootteja
Sianlihantuottaja Taru Antikainen, Aura

Suomalaisen siipikarjatuotannon tärkeimmät hyvinvointitekijät
Toiminnanjohtaja Hanna Hamina, Suomen Siipikarjaliitto ry

11.30

Heikentääkö prosessointi ruuan laatua ja terveellisyyttä?
Luennoitsija varmistuu myöhemmin

12.00

Lounas

12.45

Ravitsemussitoumus – suomalainen toimintamalli hyvän ravitsemuksen edistämiseksi
Johtaja Marleena Tanhuanpää, Elintarviketeollisuusliitto ry

Elintarvikkeiden huoltovarmuuden turvaaminen jakeluportaassa
Projektipäällikkö Lauri Kulonen, Päivittäistavarakauppayhdistys ry

13.45

Kahvi

14.00

Pieni lihakoulu: Naudanlihan uudet leikkuutavat & maustamisen uudet twistit
Keittiömestari varmistuu myöhemmin

15.30

Päätös

 

Koulutuspäivä on maksuton.

Päivän menu on laktoositon. Jos tarvitset erityisruokavaliota, kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.